Exclusief: de Pata Negra Man

 

Ontdek hier de vele mogelijkheden van de Pata Negra Man...ge

 

De Pata negra man:

Onze collega’s zijn stuk voor stuk geselecteerd op hun vakmanschap en grote kennis over de Jamon Pata negra/ Jamon Iberico. Zij passen precies bij Uw party en locatie en snijden de jamon pata negra op speciale en vakkundige wijze uit in het bijzijn van uw familie, gasten en vrienden.  Zij vertellen tijdens het snijden graag aan uw gasten over alle in-outs van de Pata negra zoals: herkomst, leefwijze, rijping, verzorging, specificaties en natuurlijk over de geweldige verkregen smaak.

 

Jamonera:

Wij komen uw party  kant en klaar opvrolijken met een Jamonera (beenhamklem) of zelfs met een Jamonera car (rijdend beenham meubel) en snijden vervolgens de gehele ham vers en dungesneden uit. De gasten kunnen vervolgens naar eigen behoefte genieten van ’s werelds meest eerlijke, natuurlijke en smaakvolste Jamon (ham)

 

Extra’s:

Ook is het mogelijk om Uw Pata negra party extra uitstraling te geven door het toevoegen van extra (stok)brood, aiolli, olijven, salade, manchego kaas,  heerlijke verse tapenade of paella.

 

Kwaliteit:

Wij werken uitsluitend met 1e klas Pata negra/ Iberico hammen. Echter U bepaalt natuurlijk zelf welke soort of hoeveelheid U wilt.  U kunt kiezen uit:

 

Jamon Iberico Cebo: Droogtijd (24 mnd) 

Deze ham heeft de garantie van een heerlijke smaak, afkomstig van het originele Spaande varken met zwarte voet. Het heeft een gedeelte van hun leven in de vrije natuur geleeft en bij gevoerd met eikeltjes.

 

Iberico Recebo: Droogtijd (24-28 mnd) 

Heeft net zoals de Cebo zijn kenmerken van het eten en leven in de natuur. Het wordt iets langer op natuurlijke wijze gerijpt.       

 

Iberico Bellota: Droogtijd (30-36 mnd)

De Bellota kwaliteit geeft de absolute garantie van het leven in de vrije natuur, het eten van eikeltjes, vers gras en water. Het is langer gerijpt omdat deze ham vaker meer spek heeft dan de andere.

Al onze Pata negra/ Iberico hammen komen uit het gebied Extremadura (Guijuelo) de bakermat van het Pata negra varken inclusief kwaliteitscertificaat van echtheid.

 

 

Benodigdheden:

Dit is voor iedere party, tuinfeest, receptie, proeverij verschillend. Wij adviseren u hierin graag.

 

Tijd van uitsnijden:

Met het vakkundig uitsnijden van een jamon Pata negra moet rekening gehouden worden van ongeveer 3 uur. Korter en/ of langer behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.   

 

Kleding/Verzorging:

Om de uitstraling en verzorging tijdens het uitsnijden van de Pata negra te optimaliseren komt onze

Pata negra man in verzorgde kledij als: Zwarte sloof met geborduurde letters op de voorzijde en

rood overhemd, Spaanser kan niet.

 

Muziek:

Om het feest een nog meer Spaans tintje te geven kunnen wij ook voor u verzorgen:

Gitarist met zang(zonder of met versterkers)  

Gitarist met zang en Castagnetten danseres. (dans met houten klepjes).

Alleen Castagnetten danseres..

 

Prijzen:

Wij komen graag en geheel vrijblijvend en kosteloos langs om uw wensen en onze mogelijkheden

samen te bespreken, een belangrijk onderdeel voor een geslaagde en goed georganiseerde middag of avond. Hierna sturen wij U de offerte of voorstel per mail op.


De praktijk heeft reeds bewezen dat Tapasaculinair/ Pata negra man mede door onze eigen en rechtstreekse import (Tapasculinair is een onderdeel van SPANISH PRODUCTS import BV) u altijd een passend en voordelig voorstel kan verzorgen..

 

Graag tot ziens op een geweldig evenement samen met U.

 

Het TAPASCULINAIR team,


Herman v Teylingen

 

 

 

Wijnproeverij: 't Raedhuys Losser